I Wanna Be The Forums!

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Gaiden 1.2 patch released. Click here to download!

Author Topic: Different versions?  (Read 2633 times)

Vashie-kun

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • I Hate The Guy
    • View Profile
    • Vashie's MySpace
Different versions?
« on: January 05, 2008, 08:49:32 am »

The version I have only has one difficulty level.  Hard.

Yet, I've heard that there is a Medium, Very Hard, and Impossible difficulty level, and each time I start a new game, it only gives me the option to start on Hard, which it automatically sets me to.

I watched cloud8745's videos, and he said there were other difficulties too, so is there any difference in my version compared to others? I don't want to reach a certain point and not be able to go any further.  That would suck some major balls. :(
Logged

dsk

  • Lawful Evil Moderator
  • Global Moderator
  • The Guy
  • *****
  • Posts: 3655
  • Like a phoenix
    • View Profile
    • Youtube videos!
Re: Different versions?
« Reply #1 on: January 05, 2008, 02:48:11 pm »

Select the file you want > Confirm > Select "New Game" > Press to each side to select difficulty > Confimr
Logged

Dagnarok

  • Neutral Good Moderator
  • Administrator
  • The Guy
  • *****
  • Posts: 3685
  • Commander of the USP Talon
    • View Profile
Re: Different versions?
« Reply #2 on: January 05, 2008, 05:52:56 pm »

That sometimes happens to me too.

Here's my advice:

DO NOT configure the controls until AFTER you start your file.  Use the default keys (namely the Shift key) to get the chance to edit the difficulty.  :)
Logged
Quote from: Tilyami
Shuu is like the monkey's paw if the monkey's paw was a partridge.

Vashie-kun

  • Newbie
  • *
  • Posts: 20
  • I Hate The Guy
    • View Profile
    • Vashie's MySpace
Re: Different versions?
« Reply #3 on: January 06, 2008, 03:31:29 am »

I don't change it until after I start my game, and it automatically starts the game before I can pick a difficulty, setting it automatically to Hard. o.o
Logged